Oj, jag hade visst glömt hur bra de var ♥
(klicka på bilderna för att komma till låtarna)

Här kommer jag med ett till musikinlägg. Jag gjorde ganska många av dem på min gamla blogg, men jag orkar int bry mig, haha. Som ni kanske förstår av inläggsrubriken har jag blivit nykär i underbara The Gazette. Jag ser ju dem hela tiden på mitt Tumblr-dashboard, men det har liksom blivit av rutin att reblogga dem och sånt. Men då och då så stannar jag upp och verkligen lyssnar, och tänker efter och fattar varför de är mitt favoritband och har varit det i flera år nu. Fast ni inte gillar japansk musik så tycker jag att ni ändå ska ge dem en chans, för de är åh, så bra. Speciellt Remember The Urge, den i mitten alltså, tror jag att de allra flesta rock-fans kan tycka att är bra. To sum it all up; Gazerock is not dead!! ♥♥

My babies ~

Finfina bilder på mina nya finfina skor, fotona är tagna av min finfina syster Linda ^_^

I love them so much! 

Okej okej.

Tog en liten paus från bloggen där. Har haft typ de mest dramatiska dagarna i hela mitt liv den senaste veckan, så tänkte inte direkt på bloggen. Inte för att det händer nåt intressant nu på sommaren heller. Det är antingen för varmt för att vara ute eller så regnar det, haha. De senaste dagarna har det i alla fall regnat så jag har sysselsatt mig med  internets magiska värld. Mitt nyaste beroende är TV-serien Swamp People som handlar om alligatorjägare i Louisiana. Den serien är så dålig att den blir bra, haha. Även denna kväll/natt kommer tillbringas med att se på den serien. Har ni sett serien Swamp People?

Mina favoriter i serien är Bruce och hans hund Taylor och Juniors son; Willie ^^
 

Yellow diamonds in the light.

Jag har verkligen aldrig gillat Rihanna, men denna låt har fastnat och är en av mina favoriter. Allt är bara så perfekt med den tycker jag! Skulle egentligen lägga in ett youtube klipp här, men eftersom blogg.se är en bitch och inte vill att ja ska göra det får jag väl länka istället, klicka här så kommer ni till låten.